Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Среден бек и кружен напаѓач – нови засилувања во РК Пелистер

Ракометниот клуб на Пелистер за само два дена реализира две нови засилувања на играчките позиции среден бек и кружен напаѓач. Вчера нов член на РК…

Mission News Theme by Compete Themes.