Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Битола”

Драган Шветскио: Со велигденските забави го оживував просторот под Камен мост

-Кога дојдов на оваа локација кај Офицерски бев само јас со угостителски објект, а беше тешко да се работи во еден амбиент кога околу мене…