Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Интервју”

Интервју: Христо Бојаџиев-специјалист по спортска медицина, лекар, едукатор, психолог во служба на спортистите

Пишува: Жанета Ристевска Се сретнавме со д-р Христо на закажаниот  разговор помеѓу обврските кои ги има со неговото назначување во Службата за спортска медицина при…

Интервју: д-р Данчо Бизевски – сопственик на “Нова Дентал Хирургија“ од Скопје, оваа установа е остварување на мојот средношколски сон

Mission News Theme by Compete Themes.