Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Интервју”

Интервју, доцент д-р Ана Секуловска: нов животeн предизвик

Пишува: Жанета Ристевска Ана дојде точно навреме – атрактивна, убава, со модерен урбан look и со нејзината посебна харизма и енергија. Остава силен впечаток и…

Интервју: д-р Данчо Бизевски – сопственик на “Нова Дентал Хирургија“ од Скопје, оваа установа е остварување на мојот средношколски сон