Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Интервју”

Интервју: Методија Илиевски, политичар за 21 век, млад, модерен…

На закажаниот разговор за интервјуто нашиот соговорник, Методија Илиевски, дојде точно на време. Урбано модерен, харизматичен со позитивна енергија која веднаш се чувствува и паѓа веднаш во очи.  На…

Mission News Theme by Compete Themes.