Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Македонија”

Новачани со ниски примања ќе имаат пристап до правдата

Адвокати ангажирани во имплементацијата на проектот “Мобилни тимови за правна поддршка на поединци и семејства со ниски приходи“ финансиран со средства од Европска Унија ги…