Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

ОФС Битола: стартуваше пролетниот дел од Третата македонска лига и општинските “А“ и “Б“

Изминатиот викенд општинскиот фудбалски сојуз од Битола ги организираше натпреварите од Третата македонска лига – југозападен регион, како и општинските “А“ и “Б“ лига. Според…