Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Управата на РК Пелистер со демант: не поднесовме оставки

По изјавите од говорницата во Советот на општина Битола дека комплетната управа на РК Пелистер си поднела оставки, од страна на советникот Борче Корлевски, Управата…