Press "Enter" to skip to content

Денес на “Бит фест“: “Летно конктурно со виолончело и клавир“

Како дел од програмата на битолското културно лето “Бит фест“, вечерва од 21 часот во Офицерскиот дом во Битола е и концертот насловен “Летно ноктурно со виолончело и клавир“, на кој ќе настапат Сара Једличкова и Камил Ел Ахмади од Чешка.

Вечерашното летно ноктурно, ќе биде исполнето со богата програма:

Сара Једличкова (Sarah Jedlickova) и  Камил Ел-Ахмади (Kamil El – Ahmadieh) ќе бидат солисти на концертот вечерва.