Press "Enter" to skip to content

Bitola News

ОУ “Браќа Миладиновци“ од Добрушево единственото училиште од рурална средина во  Еразмус+ проекти (фото)

Основното училиште “Браќа Миладиновци“ од село Добрушево е дел од Еразмус + проектот насловен “Полесно учам со моето милениче“ кој го спроведува заедно со партнер…

Mission News Theme by Compete Themes.